Cayro

Showing 1–12 of 72 results

Veure tots
 • Cayro “¿Qué te cuentas?”

  Un joc cooperatiu d’explicar històries. Llança els daus i utilitza les paraules i els personatges que hi apareixen per inventar les històries més interessants que hagis sentit mai.

  Edat recomanada: 3+
  Nombre de jugadors: 1-4

  19,95€

  En estoc

 • Cayro 4 en Ratlla

  Posa quatre fitxes en línia i guanya. Aquesta versió és de grans dimensions i té una palanca per al buidatge automàtic de les fitxes, un cop acabada la partida. És un joc que potencia la concentració, la perspectiva i l’orientació ocular. Un clàssic que no pot faltar a casa teva.

  Edat recomanada: +6 anys

  17,50€

  En estoc

 • Cayro Accessoris Escacs Nº3

  Cayro Accessoris Escacs Nº3

  10,50€

  En estoc

 • Cayro Bedbugs

  Hi ha una plaga de xinxes a casa i hem d’atrapar-les amb les nostres diferents parts del cos, tot i que quedem en postures gairebé impossibles. Però si a més, vols aconseguir més punts, hauràs de realitzar l’acció que t’aparegui a la targeta sense que et caigui cap xinxa. No et quedis assegut!

  Edat: +5 anys

  15,95€

  En estoc

 • Cayro Bingo

  Bingo! Aquest fabulós bingo d’estil retro per jugar en família disposa d’un bonic tauler de fusta amb els buits on s’aniran dipositant els números que van sortint del bombo.
  Edat: A partir de 8 anys.

  59,95€

  En estoc

 • Cayro Block&Block Gegant

  El clàssic joc, però ara En versió gegant!

  Hauràs d’anar traient les peces segons el color que t’indiqui el dau, però Compte! Si fas caure la torre, perds.

  Edat: +5 anys

  59,90€

  En estoc

 • Cayro Coet Activitats

  Amb aquest fantàstic coet de fusta els més petits desenvoluparan el seu aparell psicomotor, millorant la seva percepció visual, la seva habilitat motriu i la seva concentració.

  Edat recomanada: 1+
  Mides caixa: 32x46x14
  Mesures producte: 40x62x40

  79,90€

  En estoc

 • Cayro Colada

  Un divertit joc que consta de 2 fases, primer has de rentar la roba bruta (introduir a la rentadora les peces del color que t’indiqui el dau) i després utilitzant el dau de condicions atmosfèriques has de ser capaç de tendir, la roba i recollir-la. Compte que si plou et tocarà recollir-la!

  Edat recomanada: +3 anys

  16,80€

  En estoc

 • Cayro Colorfind

  És un joc de memòria en què cal llançar el dau i buscar el pal amb el color que aquest t’indica. Si no ho aconsegueixes, torna-ho a deixar al seu lloc i memoritza per a un següent torn. Conté 18 pals de fusta amb les puntes de 6 colors diferents. Per començar a jugar has d’introduir-los en el pot.

  Edat recomanada: 5+

  17,90€

  En estoc

 • Cayro Construplack

  Aquest joc de construcció no fa servir les típiques peces, sinó uns pals rectangulars, força plans. La caixa conté 70 peces de diferents colors perquè facis servir la teva imaginació i construeixis tot el que vulguis. Els pals són de fusta i ve presentat en una caixa de cartó amb forma de cub.

  Edat: +1 any

  18,50€

  En estoc

 • Cayro Crazy Food

  En Crazy Food hauràs de ser el més ràpid en atrapar la fruita que resol el repte de cada targeta. Has de seguir les pistes que veuràs a la targeta per descobrir quina fruita has d’atrapar abans que els altres. Si aconsegueixes 5 punts, seràs el guanyador.

  Edat: +6 anys

  14,95€

  En estoc

 • Cayro Cub 1x3x3 Guanlong

  Cub 1x3x3 en caixa de cartró amb finestra.

  Edat recomanada: +6 anys

  6,95€

  En estoc