Cayro

Showing 1–12 of 77 results

Veure tots
 • Cayro “¿Qué te cuentas?”

  Un joc cooperatiu d’explicar històries. Llança els daus i utilitza les paraules i els personatges que hi apareixen per inventar les històries més interessants que hagis sentit mai.

  Edat recomanada: 3+
  Nombre de jugadors: 1-4

  19,95€

  En estoc

 • Cayro 4 en Ratlla

  Posa quatre fitxes en línia i guanya. Aquesta versió és de grans dimensions i té una palanca per al buidatge automàtic de les fitxes, un cop acabada la partida. És un joc que potencia la concentració, la perspectiva i l’orientació ocular. Un clàssic que no pot faltar a casa teva.

  Edat recomanada: +6 anys

  17,50€

  En estoc

 • Cayro A-Morphos

  Modela i endevina sense dir la resposta prohibida!

  Modela amb plastilina els dibuixos que apareixen en les targetes per aconseguir que els altres jugadors endevinin què estàs fent.

  Però compte, en cada targeta hi ha un dibuix prohibit, i si un altre jugador ho nomena, els dos perdreu punts.

  Edat recomanada: +6 anys

  19,95€

  En estoc

 • Cayro Accessoris Escacs Nº3

  Cayro Accessoris Escacs Nº3

  10,50€

  En estoc

 • Cayro Bedbugs

  Hi ha una plaga de xinxes a casa i hem d’atrapar-les amb les nostres diferents parts del cos, tot i que quedem en postures gairebé impossibles. Però si a més, vols aconseguir més punts, hauràs de realitzar l’acció que t’aparegui a la targeta sense que et caigui cap xinxa. No et quedis assegut!

  Edat: +5 anys

  15,95€

  En estoc

 • Cayro Bingo

  Bingo! Aquest fabulós bingo d’estil retro per jugar en família disposa d’un bonic tauler de fusta amb els buits on s’aniran dipositant els números que van sortint del bombo.
  Edat: A partir de 8 anys.

  59,95€

  En estoc

 • Cayro Block&Block Fusta

  Joc de la torre fabricat íntegrament en fusta. Agafa blocs que siguin innecessaris per a l’estabilitat de la torre i col·loca’ls dalt per fer-la més alta que puguis, però compte, perquè si cau perds. Presentat en caixa de cartó reciclable de disseny actual.

  Edat: +8 anys

  12,75€

  En estoc

 • Cayro Block&Block Gegant

  El clàssic joc, però ara En versió gegant!

  Hauràs d’anar traient les peces segons el color que t’indiqui el dau, però Compte! Si fas caure la torre, perds.

  Edat: +5 anys

  59,90€

  En estoc

 • Cayro Bugsy

  Un divertit joc amb el qual sense adonar-te aprendràs a sumar i restar. L’objectiu del joc és omplir el teu cuc de boles de colors fent el que et va sortint en els daus. De vegades hauràs de posar i d’altres que treure. Guanya el que primer ho completi!
  Edat: +3 anys

  17,50€

  En estoc

 • Cayro Coet Activitats

  Amb aquest fantàstic coet de fusta els més petits desenvoluparan el seu aparell psicomotor, millorant la seva percepció visual, la seva habilitat motriu i la seva concentració.

  Edat recomanada: 1+
  Mides caixa: 32x46x14
  Mesures producte: 40x62x40

  79,90€

  En estoc

 • Cayro Colada

  Un divertit joc que consta de 2 fases, primer has de rentar la roba bruta (introduir a la rentadora les peces del color que t’indiqui el dau) i després utilitzant el dau de condicions atmosfèriques has de ser capaç de tendir, la roba i recollir-la. Compte que si plou et tocarà recollir-la!

  Edat recomanada: +3 anys

  16,80€

  En estoc

 • Cayro Colorfind

  És un joc de memòria en què cal llançar el dau i buscar el pal amb el color que aquest t’indica. Si no ho aconsegueixes, torna-ho a deixar al seu lloc i memoritza per a un següent torn. Conté 18 pals de fusta amb les puntes de 6 colors diferents. Per començar a jugar has d’introduir-los en el pot.

  Edat recomanada: 5+

  17,90€

  En estoc