Haba

S'estan mostrant 1–12 de 17 resultats

Veure tots
 • Animal sobre Animal (Haba)

  Els animals s’han proposat aixecar una gran piràmide. Ara l’important és la paciència, el bon tacte i la destresa de jugadors i jugadores. Cal col·locar al flamenc sobre del cocodril, a l’ovella sobre del flamenc, a la serp sobre de l’ovella … I sense perdre l’equilibri! Guanya qui primer aconsegueixi apilar tots els seus animals sense que caiguin.

  20,95

  En estoc

 • Carrera de Caragols (Haba)

  En aquesta cursa de relliscosos caragols a l’horta de la senyora Mercedes, Sebastià Enganxós, Glòria esmunyedissa i companyia es mouen a pas de caragol, però això no vol dir que no s’avancin o es col·loquin uns sobre d’altres. El que tingui sort amb els daus i jugui amb habilitat perquè el seu caragol arribi a podi, obtindrà més punts i guanyarà.
  Contingut: 6 caragols, 2 daus, 12 cartes de joc, 1 tauler, 6 làmines magnètiques, instruccions de joc.
  Números jugadors: de 2 a 4
  Durada del joc: 15 min
  Recomanat a partir de 5 anys

  21,95

  En estoc

 • El Burret Equilibrista (Haba)

  El burret equilibrista és un joc de taula per a nens d’Haba que desenvolupa la motricitat i és molt divertit. Abans de marxar el ruc hauràs de col·locar tota la càrrega que portarà. Qui serà el més hàbil i més ràpid?

  9,50

  En estoc

 • El Diable Negre (Haba)

  Ningú té por del diable negre! I no obstant això cap jugador vol quedar-se amb ell, ja que a qui el tingui a la seva mà a la fi se li posarà negre el nas i perdrà el joc.

  9,50

  En estoc

 • El Fruiter (Haba en catalá)

  Quin corb més descarat! Roba la fruita dolça i sucosa dels arbres i es queda tan ample. Els nens s’han d’afanyar a collir les pomes, les peres, les cireres i les prunes. La veritat és que necessiten una mica de sort perquè aquesta fruita tan bona faci cap al cistell. Aconseguiran acabar de collir-la abans que torni a aparèixer el corb?

  Un joc cooperatiu.

  40,95

  En estoc

 • El Tobogan Arc de Sant Martí (Haba)

  El gat Timi veu jugar a les ovelletes a les blanques núvols! I fins llisquen per l’arc de Sant Martí com si fos un tobogan! Però de cop i volta s’ha desmuntat el tobogan, ajuda al gat Timi a construir-lo. Amb dos jocs, els nens aprenen els números de l’un al tres i els sis colors de l’arc de Sant Martí.

  22,30

  En estoc

 • El Zoo, el meu primer joc per aprendre (Haba)

  El meu Primer Joc per aprendre: El Zoo és un joc de taula per a nens, millor dit, són 10 Jocs didàctics amb un bestial factor de diversió en un! Compteu les taques de les girafes, feu carreres d’animals, sucs de memòria … A divertir-se i aprendre amb la natura!

  32,50

  En estoc

 • Karuba Junior (Haba)

  Karuba Junior és un joc cooperatiu per a 1-4 jugadors de 4 a 8 anys en què es necessita sort i enginy però sobretot treballar en equip.

  22,30

  En estoc

 • L’Abella Adela (Haba)

  Qui vol ajudar a l’abella Adela a produir molta mel perquè el pot s’ompli fins a dalt?

  Adela vola sobre un colorit camp de flors. Com és una abella molt treballadora, recol·lecta el ric nèctar per portar al rusc. Allà, les seves amigues ho esperen per fer una mel dolça i deliciosa … Comencem?

  Un primer joc de taula perfecte per reconèixer i nomenar els colors, desenvolupar l’esperit d’equip i començar aplicar regles senzilles.

  Conté rusc, una abella Adela, deu fitxes de flors, un pot de mel (tauler), un dau de fusta i guia amb instruccions de joc.

  A partir de 2 anys.

  22,95

  En estoc

 • L’Or Maleït (Haba)

  Recull monedes, però compte amb les del Capità Black, estan maleïdes.

  16,70

  En estoc