Haba

Showing 1–12 of 23 results

Veure tots
 • Haba Animal sobre Animal

  Aquesta piràmide d’animals és un assumpte molt oscil·lant! Qui aconseguirà col·locar el pingüí sobre el cocodril, l’ovella sobre el pingüí, la serp sobre l’ovella …? En aquest divertit joc d’equilibri, guanyarà qui sigui més hàbil i tingui el millor pols per col·locar els animals uns sobre d’altres. Caldrà molta concentració perquè la piràmide no s’ensorri!
  Edat: De 4 a 99 anys

  22,95€

  En estoc

 • Haba Bellaflor

  Per Bellaflor no hi ha res més preciós en aquest món que passar-se tot el dia corrent per les prades. I el que més li agrada, com us podeu suposar, és recol·lectar flors. Qui és capaç d’ajudar a Bellaflor a recol·lectar amb ella el nombre més gran de flors?

  Edat: 3-6 anys

  9,95€

  En estoc

 • Haba Codi Secret 13+4 (Català)

  Qui aconseguirà desxifrar tots els codis de seguretat del museu, per arribar fins al tresor? Tirant els 6 daus, els petits lladres i lladres hauran de combinar els números que apareguin i obtenir com a resultat el número de la casella corresponent. Només d’aquesta manera podran desactivar les diferents alarmes del museu. En aquesta competició de cervells caben totes les possibilitats: sumes, restes, multiplicacions i divisions!
  A partir de 8 anys

  18,95€

  En estoc

 • Haba Dansa de l’Ou

  La Dansa de l’ou els encantarà! I us preguntareu, què és la Dansa de l’ou? Es tracta d’un joc en grup molt, molt divertit, on els petits hauran de seguir una sèrie de proves sense que els caigui cap ou! Aguantar sota de la barbeta, entre les cames … i si toca la Dansa de l’ou a córrer al voltant de la taula sense que caigui cap ou! Un divertit joc, ple de rialles.
  Edat: De 5 a 99 anys

  17,95€

  En estoc

 • Haba El Fruiter (Català)

  Cireres cruixents, pomes sucoses, peres dolces i delicioses prunes pengen dels arbres. El corb ho sap i procurarà ser més ràpid que vosaltres.
  Un joc de cooperació per a 2 o més nens.

  Edat: de 3 a 6 anys

  40,95€

  En estoc

 • Haba El Meu Primer Fruiter

  Cal recol·lectar junts la fruita, abans que el corb arribi al fruiter! Amb aquest divertit joc cooperatiu, els petits es divertiran i aprendran a jugar en equip. Primer hauran de tirar el dau per recollir la fruita del color que li marqui, però si en el dau apareix el corb, hauran d’anar amb compte per què s’acostarà cada vegada més al fruiter. Si recullen conjuntament tota la fruita al cistell, guanyaran la partida!

  25,95€

  En estoc

 • Haba El Meu primer joc per aprendre El Zoo

  Benvinguts al zoo dels jocs didàctics! Amb ell no només coneixeràs a Tim, el cuidador, i als seus animals curiosos, sinó també moltes i divertides propostes de jocs per aprendre. Ja sigui palpant animals, ajudant al detectiu de girafes o buscant camaleons de colors, en aquests 10 jocs variats al voltant del tema del zoo es fomenten diferents àrees de l’aprenentatge: nombres, quantitats, identificar pel tacte, reconèixer formes i colors, primers càlculs, així com la concentració i la memòria.
  Edat: +3 anys

  32,95€

  En estoc

 • Haba El Meu Primer Tresor de Jocs

  Aquesta col·lecció de jocs atresora els 10 jocs més bonics de Haba! Taulers, cartes, daus, fitxes i fins divertides figures de fruites i animals fets de fusta. Una col·lecció de jocs per a petits i grans, que els acostarà al món dels jocs mentre comparteixen grans moments: jocs cooperatius, jocs de tauler clàssics, jocs de memòria, jocs de cartes … Amb ells el temps passarà volant!
  De 3 a 12 anys

  38,95€

  En estoc

 • Haba El Rei dels Daus

  Com a Rei, el teu deure és portar al teu regnat als millors habitants: gnoms, orcs, fades, mags, elfs … Per aconseguir-ho necessitaràs molta sort amb els daus per complir les condicions de cada habitant: treure cinc daus del mateix color, treure 3 uns, dos daus de cada color … I si a més els habitants coincideixen amb les cartes de nous llocs, fins i tot podràs ampliar el teu regne! Un gran joc en petit format per hores de diversió.
  Edat: 8-99 anys

  16,95€

  En estoc

 • Haba El Tobogan Arc de Sant Martí

  Amb 2 divertits jocs cooperatius

  El gat Timi veu jugar a les ovelletes a les toves núvols i ell també vol jugar amb elles. Però per poder arribar, abans haurem d’ajudar-lo a construir l’arc de Sant Martí tobogan, perquè pugui lliscar fins a elles. Si entre tots aconseguim trobar els colors de l’arc de Sant Martí segur que ho aconseguirà! Dos divertits jocs cooperatius per aprendre números i colors.
  Edat: +2 anys

  21,95€

  En estoc

 • Haba Exploradors d’Estrelles

  Troba les estrelles ràpidament
  Enmig de la immensitat de l’univers, fallen els sistemes de navegació dels coets. Qui trobarà el camí de tornada a casa? Les rutilants estrelles mostren als jugadors la ruta, i la nova missió consisteix a: explorar estrelles! L’astronauta més enginyós tornarà de nou a casa únicament amb una vista d’àguila i una mica de sort en llançar el dau.
  Edat: +6 anys

  21,95€

  En estoc

 • Haba La Princesa i el Pèsol

  El divertit joc de la Princesa i el pèsol ara en format viatge! Ajuda a la petita princesa a apilar tots els matalassos, edredons i coixins en forma de cartes, perquè pugui dormir-plàcidament. Però caldrà anar amb compte, ja que a la base de la llauna hi haurà el pèsol col·locat estratègicament i més d’una vegada les cartes podrien trontollar i fer caure la princesa del seu llit.
  Edat: 4-99 anys

  11,95€

  En estoc