Haba

S'estan mostrant 1–12 de 32 resultats

Veure tots
 • Amb 5 (Haba)

  CON5 és un addictiu joc de daus amb taulers esborrables per 1-4 jugadors a partir dels 7 anys. Adequat també per a daltònics.

  5 DAUS, 5 RONDES … I A BUSCAR CON5!
  En aquest joc els jugadors busquen al mateix temps les figures CON5 (en forma de pentòminos) en els seus taulers i les marquen amb el retolador. Però, compte!: l’espai està limitat i les figures han de contenir tots els símbols dels daus. A més, el rellotge de sorra pot entrar en joc en qualsevol moment i anunciar el final de la ronda. Les diferents figures CON5 sumen quantitats diferents de punts. Guanyarà qui aconsegueixi més punts després de 5 rondes.

  16,50

  En estoc

 • Animal sobre Animal (Haba)

  Els animals s’han proposat aixecar una gran piràmide. Ara l’important és la paciència, el bon tacte i la destresa de jugadors i jugadores. Cal col·locar al flamenc sobre del cocodril, a l’ovella sobre del flamenc, a la serp sobre de l’ovella … I sense perdre l’equilibri! Guanya qui primer aconsegueixi apilar tots els seus animals sense que caiguin.

  20,95

  En estoc

 • Bitxos (Haba)

  Bestioles és un inquietant joc de memòria i càlcul mental per 2-4 exterminadors a partir dels 6 anys. En un format ideal per portar-lo a qualsevol lloc.

  6,90

  En estoc

 • Bombers en Acció (Haba)

  Bombers en Acció és un joc de taula per a nens en el qual, encarnant a una patrulla de bombers, hauran d’extingir el foc de les bales de palla del granger Rudi. Que no perdin de vista la mànega i col·loquin les peces correctament per arribar fins al foc. Qui ho aconsegueixi, rep com a recompensa una medalla. El primer que aconsegueixi tres medalles, guanya.

  10,95

  En estoc

 • Carrera de Caragols (Haba)

  En aquesta cursa de relliscosos caragols a l’horta de la senyora Mercedes, Sebastià Enganxós, Glòria esmunyedissa i companyia es mouen a pas de caragol, però això no vol dir que no s’avancin o es col·loquin uns sobre d’altres. El que tingui sort amb els daus i jugui amb habilitat perquè el seu caragol arribi a podi, obtindrà més punts i guanyarà.
  Contingut: 6 caragols, 2 daus, 12 cartes de joc, 1 tauler, 6 làmines magnètiques, instruccions de joc.
  Números jugadors: de 2 a 4
  Durada del joc: 15 min
  Recomanat a partir de 5 anys

  21,95

  En estoc

 • Codi Secret 13+4 (Haba en català)

  Aquesta nit començarà la missió secreta –Amón Ra-. L’equip, format per quatre agents secrets molt astuts, entrarà a robar al museu i desxifrarà els complicats codis del dispositiu de seguretat gràcies a càlculs molt precisos. Ja sigui amb sumes, amb restes, amb multiplicacions o amb divisions, els números dels daus han de combinar-se de manera que els resultats es corresponguin amb els números del codi. Qui serà el primer a superar totes les barreres lluminoses per atrapar la valuosa màscara d’Amon Ra?

  18,95

  En estoc

 • El Burret Equilibrista (Haba)

  El burret equilibrista és un joc de taula per a nens d’Haba que desenvolupa la motricitat i és molt divertit. Abans de marxar el ruc hauràs de col·locar tota la càrrega que portarà. Qui serà el més hàbil i més ràpid?

  9,50

  En estoc

 • El Diable Negre (Haba)

  Ningú té por del diable negre! I no obstant això cap jugador vol quedar-se amb ell, ja que a qui el tingui a la seva mà a la fi se li posarà negre el nas i perdrà el joc.

  9,50

  En estoc

 • El Fruiter (Haba en catalá)

  Quin corb més descarat! Roba la fruita dolça i sucosa dels arbres i es queda tan ample. Els nens s’han d’afanyar a collir les pomes, les peres, les cireres i les prunes. La veritat és que necessiten una mica de sort perquè aquesta fruita tan bona faci cap al cistell. Aconseguiran acabar de collir-la abans que torni a aparèixer el corb?

  Un joc cooperatiu.

  40,95

  En estoc

 • El Monstre dels Mitjons (Haba)

  Un monstre s’ha colat en el cistell de la roba bruta ¿què ha passat amb els mitjons? Estan tots regirats i ara caldrà aparellar de nou entre tots.

  16,95

  En estoc

 • El Primer Fruiter (Haba en català)

  El nostre clàssic ‘El Frutal’ ara per als més petits. Recollir les fruites entre tots abans que el corb se les mengi és el nostre objectiu comú. Ho aconseguirem? Les peces grans de fusta conviden també al joc lliure. Primeres normes, reconeixement de colors, motricitat fina i concepte d’equip.

  26,50

  En estoc

 • El Rei del Daus (Haba, en català)

  El rei dels daus és un gran joc en format petit, ideal per a portar-ho de viatge, en el qual de 2 a 5 jugadors necessitaran habilitat i sort amb els daus per a construir el millor regne.

  16,90

  En estoc