Llibres

Showing 1–12 of 51 results

Veure tots
 • Djeco Llibre Fusta Elefant Moussa

  Llibre de fusta en forma d’elefant per a nens petits.
  El llibre presenta imatges d’animals i dels tipus de pells.
  Edat: +24 mesos

  14,90€

  En estoc

 • Lilliputiens El Llop i les 7 cabretes

  Als nens els encanten els contes, especialment quan poden interactuar amb ells. En aquest llibre interactiu de roba, els nens ajuden a la mare cabra a buscar els seus petits obrint diferents tipus de tancament (nusos, ganxos, un botó, …). Un veritable estímul per a les seves manetes i les seves habilitats motrius fines. Gràcies a les seves nanses, aquest llibre és molt fàcil de portar.

  Edat: +2 anys

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Bon dia Conillet

  Hola conillet
  «Bon dia Conillet» descriu el desenvolupament del dia del nen amb colors i de manera interactiva. Gràcies a l’enorme quantitat d’elements mòbils i sorpreses, el conillet viu a cada pàgina les fases del seu dia: aixecar-se del llit, esmorzar, vestir-se, jugar amb els seus amics i moltes altres activitats que comptarà a la nit quan estigui arraulit en els braços de la seva mare. És un llibre molt útil per ensenyar als nens la noció del temps. Fixar amb el nen les fases del dia li resultarà molt reconfortant.

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Caputxeta Vermella

  Llibre de la Caputxeta Vermella.
  Obre el llibre de tela i en companyia de la Caputxeta Vermella, sal a descobrir la seva història. Al llarg de les pàgines, viu amb ella l’aventura: la visita a l’àvia, la seva trobada amb el llop al bosc, que està esperant per fer un mos. Sort que un caçador hi és per salvar! Nyam, ara que va passar el perill, podem gaudir del pastís.

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre El Llop i els 3 Porquets

  Llibre dels tres porquets
  Aquest llibre amb teixits ple d’imaginació reconstrueix de manera lúdica la història dels tres porquets. Ajuda als porquets a construir la seva casa i a fugir del llop … Descobreix un munt d’activitats sorprenents i divertides mentre vius aquesta aventura!

  Edat: +18 mesos

  42,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Granja

  Granja Llibre de multi combinacions
  Amb el joc de completar contes, diverteix-te al llarg de les pàgines creant nous personatges i fent-los viure noves situacions a la granja. Que divertit!

  Edat +2 anys

  9,50€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Jef a la granja

  Jef a la granja.
  Acompanya Jef i descobreix les seves aventures a la granja: agafa el cistell i vés al galliner a recuperar els ous, a l’hort a buscar pastanagues i als arbres fruiters a recollir la fruita de temporada. Teixeix una armilla amb llana d’ovella i ja pots anar amb Jef al mercat a vendre les teves provisions.

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens LLibre Ophélie al bosc

  Llibre Ophélie al bosc ‘Smart Wonders
  Acompanya Ophélie i descobreix les seves aventures al bosc al llarg de les pàgines. Quan es desperta, surt del seu galliner en direcció al bosc, per visitar els seus amics i ajudar-los. Aquesta Ophélie és una autèntica mare gallina!

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre per bany Georges blub blub

  Cap on va a parar l’aigua de la banyera? Emporta’t a Georges a la banyera i descobreix totes les aventures que hi ha més enllà del desguàs. Aquest llibre per al bany desafiarà la seva imaginació.
  Edat: +18 mesos

  10,99€

  En estoc

 • Llibre “Orugita y sus emociones”

  Descripció

  Quan Oruguita sent una emoció negativa i no ho expressa, els colors del seu cos s’apaguen. Però un dia decideix compartir amb els altres el que sent, i llavors recupera tot el seu color i se sent de meravella, ja que el seu estat de màxima felicitat ho aconsegueix quan té tots els seus colors.

  Les emocions ens ajuden a entendre’ns a nosaltres mateixos i també a relacionar-nos amb els altres. Per l’autoestima dels nens, hem d’entendre que tots sentim les mateixes emocions en diferents moments.

  19,90€

  En estoc

 • Llibre 100 Gegants (1er Volum)

  Una guia infantil amb 100 gegants de pobles, viles i ciutats de Catalunya, gegants més antics i de més nous, gegants guerrers, reis i feudals, moriscs, pagesos i pescadors, gegants d’’oficis o senyors i hereus amb barret de copa o barretina i dames amb vestits arriats amb algun bandoler de trabuc. Tampoc ens hem oblidat dels gegants que representen les diferents parts del món. Trobareu també uns gegantons de mig cos força originals i tot un reguitzell de figures simbòliques i imaginàries. És més, fins i tot uns titellaires ens han descobert els gegants més petits del món…

  Núm. de pàgines: 72 pàg.
  Enquadernació: Tapa tova
  Editorial: EL CEP I LA NANSA
  Llengua: CATALÀ

  12,00€

  En estoc

 • Llibre 100 Gegants (3er Volum)

  La tercera petita guia de 100  Gegants d’arreu de Catalunya. I amb aquesta ja en portem tres-cents! Aquesta nova entrega de gegants està repleta d’històries i curiositats, aquí podreu trobar gegants medievals, guerrers, històrics, centenaris, pagesos, de carnestoltes, de corpus, bombers, romans, balladors, alcaldes, bruixes…

  Núm. de pàgines: 76 pàg.
  Editorial: EL CEP I LA NANSA
  Llengua: CATALÀ

  12,00€

  En estoc