Llibres

Showing 1–12 of 41 results

Veure tots
 • Djeco Llibre Fusta Elefant Moussa

  Llibre de fusta en forma d’elefant per a nens petits.
  El llibre presenta imatges d’animals i dels tipus de pells.
  Edat: +24 mesos

  14,90€

  En estoc

 • Lilliputiens El Llop i les 7 cabretes

  Als nens els encanten els contes, especialment quan poden interactuar amb ells. En aquest llibre interactiu de roba, els nens ajuden a la mare cabra a buscar els seus petits obrint diferents tipus de tancament (nusos, ganxos, un botó, …). Un veritable estímul per a les seves manetes i les seves habilitats motrius fines. Gràcies a les seves nanses, aquest llibre és molt fàcil de portar.

  Edat: +2 anys

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Bon dia Conillet

  Hola conillet
  «Bon dia Conillet» descriu el desenvolupament del dia del nen amb colors i de manera interactiva. Gràcies a l’enorme quantitat d’elements mòbils i sorpreses, el conillet viu a cada pàgina les fases del seu dia: aixecar-se del llit, esmorzar, vestir-se, jugar amb els seus amics i moltes altres activitats que comptarà a la nit quan estigui arraulit en els braços de la seva mare. És un llibre molt útil per ensenyar als nens la noció del temps. Fixar amb el nen les fases del dia li resultarà molt reconfortant.

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Caputxeta Vermella

  Llibre de la Caputxeta Vermella.
  Obre el llibre de tela i en companyia de la Caputxeta Vermella, sal a descobrir la seva història. Al llarg de les pàgines, viu amb ella l’aventura: la visita a l’àvia, la seva trobada amb el llop al bosc, que està esperant per fer un mos. Sort que un caçador hi és per salvar! Nyam, ara que va passar el perill, podem gaudir del pastís.

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre César Kiss

  Llibre de carícies de César
  El nadó César es fica al llit i fa un petó a tots els seus amics. La titella per al dit mima a Albert, Georges i Aliceabans de donar la bona nit a la mare i anar a dormir a la seva hamaca. Personalitza l’última pàgina amb la teva foto per marxar a dormir amb ell. Que tinguis dolços somnis …

  20,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Conill Dentista

  Conillet llibre dentista
  El conillet Celestí ajuda als seus amics a raspallar-se les dents.

  20,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre El Llop i els 3 Porquets

  Llibre dels tres porquets
  Aquest llibre amb teixits ple d’imaginació reconstrueix de manera lúdica la història dels tres porquets. Ajuda als porquets a construir la seva casa i a fugir del llop … Descobreix un munt d’activitats sorprenents i divertides mentre vius aquesta aventura!

  Edat: +18 mesos

  42,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Granja

  Granja Llibre de multi combinacions
  Amb el joc de completar contes, diverteix-te al llarg de les pàgines creant nous personatges i fent-los viure noves situacions a la granja. Que divertit!

  Edat +2 anys

  9,50€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Jack Rugeix

  Aquest no és un llibre de roba normal i corrent. «Jack rugeix» ve amb un titella de dit per representar el conte i ensenyar al teu petit que hi ha formes diferents de reaccionar davant d’una situació. Mentre escolta la història, el teu petit desenvoluparà la seva empatia en adonar-se que hi ha diferents formes de respondre a diferents emocions. Comparteix moments de complicitat amb el teu petit explicant els diferents sentiments i com funcionen.
  Edat: +12 mesos

  20,00€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre Jef a la granja

  Jef a la granja.
  Acompanya Jef i descobreix les seves aventures a la granja: agafa el cistell i vés al galliner a recuperar els ous, a l’hort a buscar pastanagues i als arbres fruiters a recollir la fruita de temporada. Teixeix una armilla amb llana d’ovella i ja pots anar amb Jef al mercat a vendre les teves provisions.

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens LLibre Ophélie al bosc

  Llibre Ophélie al bosc ‘Smart Wonders
  Acompanya Ophélie i descobreix les seves aventures al bosc al llarg de les pàgines. Quan es desperta, surt del seu galliner en direcció al bosc, per visitar els seus amics i ajudar-los. Aquesta Ophélie és una autèntica mare gallina!

  A partir de 9 mesos

  49,99€

  En estoc

 • Lilliputiens Llibre per bany Georges blub blub

  Cap on va a parar l’aigua de la banyera? Emporta’t a Georges a la banyera i descobreix totes les aventures que hi ha més enllà del desguàs. Aquest llibre per al bany desafiarà la seva imaginació.
  Edat: +18 mesos

  10,99€

  En estoc