Llibres

S'estan mostrant 1–12 de 21 resultats

Veure tots
 • LILLIPUTIENS LLIBRE PER EL BANY GEORGE BLUB BLUB

  Cap on va a parar l’aigua de la banyera? Emporta’t a Georges a la banyera i descobreix totes les aventures que hi ha més enllà del desguàs. Aquest llibre per al bany desafiarà la seva imaginació.
  Edat: +18 mesos

  10,50

  En estoc

 • LL. LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES (CAT)

  Qui era el ric Sr. Phileas Foog, d’on venia, com havia guanyat la seua fortuna?

  14,00

  En estoc

 • LLIBRE L’ÓS QUE VOLIA DEIXAR DE SER PETIT

  En el clar del bosc hi ha un gran enrenou. És el moment de decidir si els animals més joves inicien el seucamí en solitari. El bosc pot resultar molt perillós pera aquell que no estigui preparat. Tot i això, l’osset Grancú ha decidit presentar-se a la dura prova. Seràcapaç de superar-la?

  12,50

  En estoc

 • LLIBRE “ORUGITA Y SUS EMOCIONES “

  Descripció

  Quan Oruguita sent una emoció negativa i no ho expressa, els colors del seu cos s’apaguen. Però un dia decideix compartir amb els altres el que sent, i llavors recupera tot el seu color i se sent de meravella, ja que el seu estat de màxima felicitat ho aconsegueix quan té tots els seus colors.

  Les emocions ens ajuden a entendre’ns a nosaltres mateixos i també a relacionar-nos amb els altres. Per l’autoestima dels nens, hem d’entendre que tots sentim les mateixes emocions en diferents moments.

  19,90

  En estoc

 • LLIBRE 50 DRACS (2º VOLUM)

  Una nova oportunitat de descobrir 50 bèsties d’arreus de Catalunya: dracs i víbries de totes mides, colors, des dels més antics als més nous, de ben menuts fins als més grans.
  Desprès de la publicació i l’èxit del primer volum de 50 dracs, presentem una nova guia amb magnífiques il·lustraciones i petites històries per descobrir 50 dracs i víbries d’arreu de Catalunya.

  12,00

  En estoc

 • LLIBRE BASTONERS

  El Max i la Júlia passen la Festa Major del poble a la masia dels avis. Els encanta jugar per tota la casa i sentir els contes i les històries de l’avi, com la que un dia els va explicar que ell i l’àvia de joves havien fet de bastoners. Un matí, fent el tafaner, troben un bagul antic a les golfes i…

  12,00

  En estoc

 • LLIBRE BESTIOLARI DE JOAN RASPALL

  Aquest Bestiolari, a cura de Josep Maria Aloy, aplega tots els poemes que Joana Raspall ha escrit sobre animals i bestioles. Estan ordenats alfabèticament i amb la seva lectura veurem desfilar des de la formiga distreta del primer poema fins a la tortuga que vol fer volades del darrer. A través d’aquests animals s’entreveuen molts valors positius, com l’esforç, la senzillesa, l’alegria, la solidaritat…, denominador comú de la poesia de Joana Raspall. Les il·lustracions d’Anna Clariana ens ajuden a descobrir què s’amaga en cada un dels versos. De la lletra al color, de la tendresa a la fantasia. La màgia d’aquest llibre —text i il·lustracions— farà que els lectors — dels més menuts als més grans— s’adonin del poder de la bellesa de la poesia

  17,95

  En estoc

 • LLIBRE DIABLES

  Diables! és el primer conte de la col·lecció Cercavila, una col·lecció que recollirà tots els balls que surten a les festes majors. Aquest primer es centra en el ball dels diables.

  12,00

  En estoc

 • LLIBRE EL VIATGE DE BABAR

  Babar i la seva dona Celest emprenen un viatge en globus que resultarà ple de sorpreses i perills. Cauran en una illa deserta, seran atacats per caníbals, faran un viatge amb balena, seran rescatats i portats a un circ… Però al final la bondat del rei Babar s’imposarà als malvats i la pau tornarà a regnar.

  18,00

  En estoc

 • LLIBRE ENCARA QUE SÓC MENUT SÓC IMPORTANT

  “En una nit estelada si miro al cel em sento menut, com si fóra un gra d’arena comparat amb un planeta…”

  14,00

  En estoc