Uncategorized

Mostrant els 10 resultats

 • Djeco Caixa Música Super cosmos

  Sèrie Capses de Música de Djeco: Una col·lecció de capses de música de fusta per a petits i grans. Capses de música amb maneta, tant petites com gracioses!. Caixes rodones sobre les quals ballen dues belles figures. Caixes-cofre vellutades amb il·lustracions i un mirall amb formes on es reflecteixen belles figures. Capses de música murals, animades per un suau moviment i una tendra melodia.

  14,50

  En estoc

 • Djeco maletí Geoformas magnètic

  Formes geomètriques diferents en diferents colors i dibuixos per copiar. Escull una targeta i vas col·locant les peces en la posició correcta per copiar els dibuixos. Un cop Fets prova de modificar-los per col·locar a l’ocellet mirant cap a l’altre costat o un cavall galopant. Aviat estaràs fent els teus propis dibuixos. A partir de 4 anys.

  33,90

  En estoc

 • Lego Bloc rodó

  Mida: 20 cm (alt) x 13 cm (ample)
  Tots els productes de Lego Storage estan destinats a la decoració i / o emmagatzematge, i per tant no són considerats com joguines.

  8,95 4,50

  En estoc

 • Ll.Athenea y los elementos.El corazon de Atlantis.

  El Cor d’Atlantis I si el regne perdut d’Atlantis existís de veritat? ¿I si fos més que un mite? Una civilització que va dominar els mars i va conquistar totes les terres que va trepitjar, que va posar el món als seus peus, que va aconseguir la pau i la prosperitat usant una tecnologia avançadíssima per al seu temps Si Atlantis fos real, qui s’apoderés dels seus secrets seria la nació més poderosa de la planeta. Una possibilitat que, enmig de la Gran Guerra, el 1914, representa una gran temptació. I de nou Athenea von Hammerstein i el seu amic Medhi s’enfrontaran al perill per salvar la seva família i potser a tot el món.

  15,95

  En estoc

 • Ll.Contes de sempre 2 (cat)

  En aquest llibre hi trobaràs cinc populars contes clàssics, adaptats i bellament il·lustrats per a nenes
  d’avui en dia
  -Rinxols d’or i els tres óssos
  -la caputxeta vermella
  -Les set cabretes i el llop
  -Hansel i Gretel
  -L’aneguet lleig

  9,95

  En estoc

 • Monopatí Cars

  Mesures: 80 x 20 cm

  Material: Fusta

  35,65 17,80

  En estoc

 • Rainy Pot Flower

  El dissenyador coreà Jeong Seungbin, de DailyLife Lab ha creat alguna cosa brillant per a les plantes: Rainy Pot. Sembla res més que un test per penjar a la paret, però té un filtre en forma de núvol que converteix l’aigua de regar en gotes de pluja.

  29,95 14,98

  En estoc

 • Set Landscape Dinner

  Donar menjar als més petits és de vegades tota una aventura. Podràs ensenyar-los a utilitzar els coberts correctament d’una forma original i divertida.

  32,85 16,50

  En estoc

 • Trunki Maleta Flora fada

  La Maleta Trunki té totes les característiques típiques de Trunki, inclosa una capacitat d’emmagatzematge de 18 litres, un còmode seient i un cinturó de seguretat per al seu peluix preferit perquè pugui viatjar amb estil al costat del teu peque.

  54,95

  En estoc