Aniversaris

Showing 1–12 of 32 results

Veure tots
 • Apli Kids Kit Disfressa Pirates

  Crea les teves pròpies disfresses de pirata amb la increïble maleta de disfresses en què s’inclou un munt de material per realitzar 4 disfresses de pirata. Tot a partir de productes de treballs manuals APLI; goma Eva, pals de fusta, plomes, … La festa no ha fet més que començar!

  Edat: +5 anys

  29,75€

  En estoc

 • Apli Kids Kit Disfressa Superherois

  Aquest maletí creatiu conté tot el material necessari per confeccionar 4 disfresses de Superherois. Els nens només han d’ajuntar i decorar les fulles de goma EVA i els diferents accessoris del kit per transformar-se en uns superherois molt originals.

  Edat: +5 anys

  29,75€

  En estoc

 • Llibre Jo tinc 1 any

  L’elefant té 1 any, el meu pastís d’aniversari té 1 espelma… “Jo tinc 1 any“. Aquest llibre es una manera molt especial de celebrar el primer aniversari dels més petits. Amb ell aprendran a dir la seva edat de manera lúdica i divertida, i podrán demostrar a tot el món que ja són grans!

  9,50€

  En estoc

 • Llibre Jo tinc 2 anys

  El conill té 2 orelles, el meu pastís d’aniversari té 2 espelmes… ‘Jo tinc 2 anys‘. Aquest llibre es una manera molt especial de celebrar el segon aniversari dels més petits. Amb ell aprendran a dir la seva edat de manera lúdica i divertida, i podrán demostrar a tot el món que ja són grans!

   

  9,50€

  En estoc

 • Llibre Jo tinc 3 anys

  La corona té 3 puntes, el meu pastís d’aniversari té 3 espelmes… “Jo tinc 3 anys“. Aquest llibre es una manera molt especial de celebrar el tercer aniversari dels més petits. Amb ell aprendran a dir la seva edat de manera lúdica i divertida, i podrán demostrar a tot el món que ja són grans!

  9,50€

  En estoc

 • Llibre Jo tinc 4 anys

  Al tronc hi viuen 4 cucs, el meu pastís d’aniversari té 4 espelmes… “Jo tinc 4 anys“. Aquest llibre es una manera molt especial de celebrar el quart aniversari dels més petits. Amb ell aprendran a dir la seva edat de manera lúdica i divertida, i podrán demostrar a tot el món que ja són grans!

  9,50€

  En estoc

 • Llibre Tinc 6 anys

  El llibre dels nens i les nenes que ténen 6 anys!
  El 6 es un número molt important.
  Les guitarres ténen 6 cordes, en els equips de voleibol hi ha 6 jugadors o jugadores i els insectes ténen 6 potes.
  Amb aquest llibre descubriràs el món del 6!.

  9,90€

  En estoc

 • Llibre Tinc 8 anys

  Enhorabona! Ara ja has entrat a formar part del club dels 8 anys!
  Descobreix el món del número 8 i converteix-te en un expert o una experta.
  Segur que hi ha moltes coses del teu número que encara no saps…

  9,90€

  En estoc

 • Micumacu Corona Circ Blava

  Divertida i alegre corona amb el nostre simpàtic estampat de circ. Ideal per amenitzar qualsevol celebració i festa d’aniversari. Un bonic regal que acompanyarà el nen any rere any. Inclou una preciosa caixa de presentació i un pack de nombres del 0 al 9.

  22,95€

  En estoc

 • Micumacu Corona Constel·lacions Rosa

  Alegre i còmoda corona amb el nostre bonic estampat de constel·lacions. Ideal per amenitzar qualsevol celebració i festa d’aniversari. Fabricada amb tela de cotó.

  21,90€

  En estoc

 • Micumacu Corona Supeherois

  Celebra la festa d’aniversari del teu fill amb aquesta divertida i original corona reversible d’estampat de superherois. Adornada amb borletes de colors i rodona de feltre per ressaltar el nombre (del 0 al 9). Encoixinada i amb tancament de velcro per donar més comoditat al nen. Inclou bonica caixa de presentació.

  Dues corones en una!

  22,95€

  En estoc

 • Micumacu Corona Super Princeses

  Inclou aquesta divertida i original corona reversible de princeses a la festa d’aniversari de la teva filla. Encoixinada per a més comoditat i tancament ajustable de velcro. Aplics de borletes de colors i rodona de feltre per emmarcar el nombre (del 0 al 9). Inclou una bonica caixa de presentació. Complement ideal per a celebrar la festa de la teva petita. Li encantarà!

  Tindràs dues corones en una!

  22,95€

  En estoc