Musicals

Showing all 9 results

 • B. Toys Micròfon Kideoke

  El teu primer micròfon de B.Toys.

  Incorpora 8 melodies que es poden acelerar o arralentir depenent del que vulguis cantar.

  Inclou tres piles AAA.

  21,95€

  En estoc

 • B.Toys Simphony n.2

  7 instruments i 15 cançons i simfonies.

  Les possibilitats són infinites. Tria entre flauta, xilòfon, tambors, plats, piano i violí.

  65,95€

  En estoc

 • B.Toys Woofer guitarra

  Toca un rif raf amb el teu fidel company.

  De 2 a 6 anys

  45,50€

  En estoc

 • Djeco Animambo Bongo

  Divertits bongos per introduir el món de la música als més petits. Format per dos petits bidons de fusta connectats entre si per començar a practicar la percussió. Decorats per un bonic estampat d’elefants.

  Edat recomanada: A partir de 3 anys

  24,90€

  En estoc

 • Djeco Animambo Piano elect.

  Inicia al teu fill en el meravellós món de la música amb aquest extraordinari piano electrònic de 18 claus. Molt fàcil de tocar i amb un so exquisit. Porta partitures per anar començant a tocar.

  A partir de 3 anys

  69,90€

  En estoc

 • Hape Magic Tambors Baby Einstein

  Els amics de Baby Einstein reprodueixen notes musicals diferents, els nens simplement hauran de tocar-los per descobrir el so que amaga cada un d’ells. Aquests tambors ofereixen dues modalitats de joc: mode bateria i manera melodia, permetent crear tota mena de composicions musicals, des de cançons més rockeres a melodies més clàssiques. Són ideals per despertar l’artista que porten dins i promoure el seu pensament creatiu!
  Edat: Des dels 6 mesos.

  29,99€

  En estoc

 • Hape Piano Baby Einstein

  Aquest piano permetrà als menuts crear milers de cançons diferents amb un simple i delicat toc de dits! La seva tecnologia tàctil màgica permet l’absència de botons i claus. A més, inclou tres fulls de música especialment dissenyades per incitar al petit a practicar la seva capacitat de relacionar i associar colors amb notes. És ideal per promoure la sintonització de diferents patrons rítmics i sons a edats molt primerenques!
  Edat: Des dels 12 mesos.

  34,99€

  En estoc

 • Hape Xilòfon Arc de Sant Martí

  Aquest xilòfon, arc de sant Martí és perfecte per introduir els nens a nous sons i colors. Cada tecla emet un so diferent quan el petit les toca amb les baquetes incloses.
  Edat: Des dels 12 mesos.

   

  16,99€

  En estoc

 • Janod Baldufa Musical Bombers

  Fer girar aquesta baldufa musical i veure com avancen els vehicles al seu interior és súper divertit. Quan el camió i el vehicle passen davant de les torretes, s’encén la llum del seu interior. Ventosa a la part inferior per a una major subjecció.

  Edat: A partir de 18 dels mesos.

  27,95€

  En estoc